Плоский білий

Історія дружби молока з кавою на лате чи капучіно не закінчується.
Добре поєднуються ці 2 інгредієнти ще у відносно новому напитку - Флет вайт.
Напій придумав новозеландський бариста, який хотів зробити щось подібне на лате, тільки з більш вираженим кавовим смаком. Бариста збільшив об'єм кави (напій готується на основі допіо - 60мл) з невеликою к-стю молока (110мл).
"Плоский білий" - саме так перекладається flat white.
І саме так його подають у Львівській майстерні шоколаду.
*в оригіналі пінки має бути не так багато (максимум 0.5см).
**дуже люблю його. Дуже !🖤

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Закарпатський кавіль

Яке у кави обличчя ?

Я, він, і кава